Coșul meu

Nu ai nici un produs în coș.

3 noutăţi CLAAS pentru 2023

05 October 2022agroro

Compania germană a invitat presa de specialitate pentru a-şi expune inovaţiile, în cadrul unui eveniment organizat în apropiere de Kiel, la o fermă parteneră din landul Schleswig-Holstein.

O conferinţă de presă, după modelul deja ştiut, urmată de o spectaculoasă demonstraţie în câmp, pentru a vedea în condiţii reale de lucru care sunt noile caracteristici şi avantajele tehnologiilor pe care Claas le propune pentru sezonul viitor şi nu numai. Noutăţile prezentate includ un număr important de produse din segmentul tehnologiilor de recoltat, al echipamentelor de manipulare a încărcăturii şi electronicii. Despre tractoare s-a vorbit mai puţin, doar Xerion a fost menţionat, în contextul în care modelul sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de producţie.

LEXION - mai puternică şi mai inteligentă




De departe, atracţia principală a evenimentului (cel puţin în zona de demonstraţii) a reprezentat-o noua generaţie de combine Lexion. Nu mai puţin de patru astfel de unităţi (inclusiv două modele Montana) lucrau la un moment dat în paralel pe dealurile cu vedere spre Marea Baltică, în care am petrecut o jumătate de zi.

La trei ani de la lansarea oficială pe piaţă a noii game, Claas Lexion a primit o actualizare tehnologică majoră. Modificările vizibile cu ochiul liber includ o nouă cabină, iar cele tehnice - mai multă putere a motorului şi o capacitate mărită a buncărului de cereale.

Continuarea pe pagina sursei: REVISTA FERMA

© 2024 Agro.ro. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech